Kva skjer akkurat no

Det starta som et lite hobbyprosjekt, men er no i ferd med å bli litt større. I utgangspunktet starta eg med nokon få tekstar utan bilet, men no har eg oppgradert biletkapasiteten fleire gongar. No var det på tide å forsøke å endra på strukturen etter kvart som menyen var i ferd med å verte for stor og kronglete. Spørsmålet er dermed kva som er ei god og framtidsretta løsning.

Eg er ingen ekspert på dette, men eg fekk tips om å endre slik at dei fleste tekstane er sortert under gardar og at det finst enkle kart som syner kvar gardar og andre viktige hus har lagt før dei vart rivne eller endra til annan bruk. Eg er no i startgropa med dette og eg håpar at det ikkje vært vansklegare å finna fram. Eg har også vald å lage eiga underside for skule, næringsliv, idrett og lagsliv. No vil eg gjerne høyra kva du meinar. Har du andre forslag så vert dei mottekne med takk. Har du bilete og tekstar også så vil det bli satt stor pris på :-)

| Svar

Nyeste kommentarer

09.11 | 16:49

Er det noen som har Bygdebok for Emblemsbygda, utgitt i 2019 til salgs ?
Ingen flere på ARK Moa.
97045588

24.10 | 16:33

Hei alle sammen!
Dette var en svært interresant oppdagelse all den tid at min kjære mormor, Ragna Marie Strømmen (f. Akslen) kom fra Aksla i Emblemsbygda.

13.08 | 10:14

Framme f v Johanne Furseth frå Fursetgarden og Tomasine Johnsdtr. Rørstad gift til Plassevågen i Emblemsvågen 1901. Ho kom frå Hjørundfjorden.

23.04 | 08:09

Oj! Det var tett